Kycklingpasta med spenat och soltorkade tomater
Enklaste och godaste kycklingpastan! Tricolore speciale! Grön spenat, röda tomater och vit pasta, italienskt och gott så det förslår!
Ingredienser:
300 g pasta
250 g fryst bladspenat
400 g kycklingfiléer
2 st vitlöksklyftor
1 burk Ridderheims soltorkade tomater
Smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 1⁄2 dl grädde
Gör så här:
Koka pastan. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i små bitar.
Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater (+ oljan tomaterna ligger i), spenat och grädde. Låt det koka ihop några min. Servera såsen med pastan. Riv över Parmesan.

Ta hand om er!
Super gott! Tack för tipset, gjorde receptet idag:)